Alle speelplekken rookvrij vanaf voorjaar 2021!

Een gezonder Nederland, dát is wat we willen bereiken. Met kinderen die een goede start maken en daar hun leven lang profijt van hebben. Spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en roken hoort daar niet bij. Dat vinden wij net als heel veel ouders en kinderen in Nederland. En daarom deden we op 23 november 2018 de belofte dat we ons ervoor in gaan zetten dat in 2025 alle kinderen in gezonde lucht kunnen spelen. Op naar een Rookvrije Generatie!

Help je mee?

Zet ook de stap op weg naar een rookvrije speelplek. Wij helpen je graag! NUSO geeft persoonlijk advies en begeleiding bij het rookvrij maken van jouw speeltuin. Neem contact met ons op via: info@nuso.nl of 030-2544880. Maak gebruik van ons stappenplan en andere rookvrij-materialen en vergeet niet om op het Speeltuin Platform ervaringen, tips en vragen uit te wisselen met andere speeltuinen. Na inloggen vind je onderaan deze pagina:

  • Een stappenplan
  • Een handleiding
  • Een poster om op te hangen of rond te sturen
  • Een flyer om uit te delen of rond te sturen

Bij ons kan je een gratis pakket aanvragen met raamstickers, een folder, flyers en een vlaggenlijn! Dit kan je aanvragen door te mailen naar info@nuso.nl. Ook krijg je als speeltuinvereniging twee gratis rookvrij borden! Deze kan je hier bestellen>>

Aankomende bijeenkomsten

  • Geen

Huidige stand rookvrije speelplekken: 60%

Laatste update: 7 december 2020


Staat jouw speelplek niet op de kaart, maar is deze wel rookvrij? Laat het ons weten via: info@nuso.nl!