Deskundig en betrouwbaar

NUSO adviseert haar leden de volgende leveranciers van speeltoestellen en straatmeubilair. Deze leveranciers hebben onze Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV) ondertekend. Wilt u zich als leverancier aanmelden bij de NUSO? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk onze leverancierslijst

Algemene Inkoop Voorwaarden

In de Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV) voor leden van de NUSO staat een aantal belangrijke zaken die komen kijken bij de aanschaf van speeltoestellen en/of straatmeubilair. Over zaken als garantie, levering, betaling en kortingen zijn concrete afspraken gemaakt met een groot aantal leveranciers.

NUSO leden die gebruik maken van een bijdrage van fondsen, zoals bijvoorbeeld Jantje Beton, VSBfonds, NSGK, Kinderpostzegels en Revalidatiefonds, stelt het fonds als eis dat de aankopen voor speeltoestellen en straatmeubilair worden gedaan bij een bedrijf dat de AIV heeft ondertekend. Leden wordt altijd geadviseerd om direct bij het eerste gesprek, maar zeker bij de aanvraag van een offerte aan te geven dat u onder de AIV koopt, de leverancier kan dit dan direct zichtbaar maken op de offerte.

  Bekijk de Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV)