De voordelen van ons lidmaatschap

Ben je een vereniging of stichting en houd je je bezig met spelen? Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Al meer dan 540 anderen gingen je voor! Niet alleen als speeltuin, ook als kinderboerderij, kindervakantiekamp of buurtinitiatief ben je welkom. Samen staan we sterker in het uitdragen van het belang van voldoende buitenspeelruimte in Nederland. Als lid kan je kennis uitwisselen met andere speelvrijwilligers, advies inwinnen van speelprofessionals en profiteren van veel inkoopvoordeel, zoals goedkope verzekeringen!

  Alle voordelen op een rij!

  Vul het aanmeldformulier in

Wat kost het NUSO-lidmaatschap?

Ons standaard contributiebedrag is € 320,- per jaar. Kan je dit niet betalen? We kijken graag met je naar een oplossing! Hieronder zijn twee categorieën voor leden met geringe inkomsten:

Categorie 1 (€ 107,00 per jaar)

Verenigingsinkomsten (subsidie + lidmaatschapsinkomsten) lager dan € 1.500,– per jaar. Incidentele inkomsten, zoals fondsinkomsten, zijn daarvan uitgesloten.

Categorie 2 (€ 213,00 per jaar)

Verenigingsinkomsten (subsidie + lidmaatschapsinkomsten) die hoger zijn dan € 1.500,– en lager zijn dan € 3.000,– per jaar. Incidentele inkomsten, zoals fondsinkomsten, zijn daarvan uitgesloten.

In aanmerking komen voor contributievermindering?

Stuur een verzoek voor contributievermindering naar info@nuso.nl of:

NUSO Speelruimte Nederland
Arthur van Schendelstraat 550
3511 MH UTRECHT

 Geef aan voor welke categorie jouw organisatie in aanmerking komt. Stuur als bijlage bij het verzoek de laatst goedgekeurde jaarrekening mee (niet ouder dan twee jaar).