Speeltuinen ontvangen kinderboeken met dank aan Total

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de speeltuin. Op het gestrande piratenschip op de uitkijk staan, achter boeven aan zitten in hun skelter en kastelen bouwen in de zandbak. Er is zoveel te beleven! We denken dat de fantasie van veel kinderen extra geprikkeld wordt door kinderboeken. Deze zetten ze aan om nog avontuurlijker te spelen!

Jantje Beton en NUSO werken inmiddels 5 jaar samen. Om dit 5-jarige lustrum te vieren, en als dankjewel voor de super grote bijdrage die de speeltuinen leveren aan de wijk, schenkt Total aan 520 NUSO speeltuinen en 50 leden van SpeL (Limburg) ruim 40.000 kinderboeken! De boeken bevatten o.a. de titels: Het leven van een loser, Flip Fiasco en Kapitein Onderbroek.

Foto: Bij speeltuin Rondom de Maredijk werden de boeken meteen uitgedeeld aan de kinderen.