Brief aan alle burgemeesters in Nederland

We hebben samen met een aantal belangrijke jeugdorganisaties een brief gestuurd aan alle burgemeesters in Nederland. Met de brief roepen we op dat alle kinderen in deze (corona) overgangsperiode weer lekker kunnen sporten, buitenspelen en bewegen. De brief kan je meenemen in je contact met de gemeente.

Beste burgemeesters van Nederland,

We willen allemaal dat kinderen in deze moeilijke overgangsperiode in de coronatijd weer lekker kunnen sporten, buitenspelen en bewegen. Met leeftijdsgenootjes en in de frisse lucht. Natuurlijk binnen de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen van het kabinet. Naast sportclubs dragen ook jeugdorganisaties hier aan bij. Graag uw medewerking, ook aan belangrijke jeugdorganisaties, om hun activiteiten voor kinderen weer mogelijk te maken in verschillende gemeentes.

Bekijk de brief