Blijf dicht t/m de meivakantie

Vandaag, 31 maart 2020, heeft de Nederlandse regering de maatregelen verlengd ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Wij adviseren om de sluiting te verlengen tot en met (in ieder geval) de meivakantie. Dit geldt ook voor alle activiteiten en evenementen die in de speeltuin of in het gebouw van de speeltuin plaatsvinden.

Uitzondering daarop blijven sommige speeltuinen die (de mogelijkheid tot) kinderopvang bieden. De kinderopvang blijft open voor mensen in vitale functies.  Het advies is goed te overleggen met de kinderopvangorganisatie en zo nodig contact op te nemen met de regionale GGD of gemeente voor meer informatie en advies.

Morgen, 1 april 2020, Morgen versturen we een nieuwsbrief met daarin een vragenlijst waarin je kan aangeven of jouw speeltuin financiële problemen ondervindt vanwege de sluiting. Zo nodig gaan we hierop gezamenlijk actie ondernemen!  

Lees hier ons uitgebreide advies en antwoord op de meest gestelde vragen >>