Advies om speeltuinen te sluiten

Vanwege de recente berichtgeving van de Nederlandse regering over het bestrijden van het coronavirus adviseren wij alle speeltuinen om met ingang van 16 maart 2020 tot in ieder geval 6 april 2020 de speeltuinen te sluiten. Dit geldt ook voor alle activiteiten en evenementen die in de speeltuin of in het gebouw van de speeltuin plaatsvinden.

Uitzondering daarop vormen de speeltuinen die (de mogelijkheid tot) kinderopvang bieden. De kinderopvang blijft open voor mensen in vitale functies. Zie daarvoor ook dit bericht van de Rijksoverheid

Het advies is goed te overleggen met de kinderopvangorganisatie en zo nodig contact op te nemen met de regionale GGD of gemeente voor meer informatie en advies.

We helpen je graag bij het beantwoorden van persvragen. Neem contact op via info@nuso.nl of 030 2544880. Dave Ensberg-Kleijkers is woordvoerder voor de pers.

Deze informatie is voor het laatst aangepast op 15 maart 2020 18.00 uur.  Bij wijzigingen in het beleid passen wij de informatie aan. Informatie van de rijksoverheid en het RIVM vind je hier.

> (opent in een nieuwe tab)”>Kijk hier voor ons antwoord op de meest gestelde vragen >>