Nieuwe gratis training

Als speeltuinbestuur sta je soms voor grote uitdagingen. Hoe zorg je voor voldoende bestuursvrijwilligers? Hebben jullie de taken goed verdeeld? En hoe bewegen jullie mee met de vrijwilliger anno NU, die zich o.a. korter wil inzetten en zichzelf ook wil ontwikkelen?  

In 2020 kun je bij ons de gratis training: ‘Een aantrekkelijk bestuur’ volgen. Hierin ga je samen met je medebestuurders kritisch kijken naar de dingen die jullie doen. Wat werkt en wat kun je nog anders aanpakken? Na afloop heb je een vernieuwde kijk op je eigen aanpak als bestuur, stel je met elkaar prioriteiten op en ga je concreet aan de slag met je actiepunten.

WAAR?

  • In je eigen speeltuin met het hele bestuur en een persoonlijke coach

WAT?

  • Vooraf een korte vragenlijst invullen
  • Éénmalig 2 uur aan de slag met de toolkit
  • Na een aantal weken een korte evaluatie

WANNEER?

  • Februari/maart/april 2020

HOE?

Ervaringen van verschillende besturen hebben we omgezet in stellingen, tips en goede voorbeelden voor deze training. De stellingen laten je kritisch nadenken over je imago, de taakverdeling en de samenstelling van het bestuur. Denk aan stellingen als: ‘Iedereen weet dat wij een vrijwilligersorganisatie zijn.’ en ‘We evalueren jaarlijks of we nog doen wat we willen doen‘. Zo hopen we je te kunnen ondersteunen bij je ontwikkeling naar een toekomstgerichte organisatie!

Wil jij met jouw bestuur de gratis training volgen? Laat het ons weten via info@nuso.nl!