Nieuwe leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht (RvT) van Jantje Beton en NUSO heeft vier nieuwe leden benoemd:

  1. Anna van Berkum (29 jaar). Zij is werkzaam als beleidsadviseur gemeente Amstelveen op de thema’s welzijn, participatie, vluchtelingen en inclusieve samenleving.
  2. Manon Vanderkaa (53 jaar). Zij is directeur KBO-PCOB (grootste seniorenorganisatie van Nederland met 250.000 leden) en daarvoor directeur van ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie Mensen met een Missie.
  3. Milo Schoenmaker (51 jaar). Hij is bestuursvoorzitter Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) en was eerder burgemeester van Gouda en Bussum.
  4. Paul van Gessel (54 jaar). Hij is zelfstandig adviseur/interim-manager en was eerder algemeen directeur/bestuurder van NH Media/AT5 en daarvoor hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio.

De Raad van Toezicht van Jantje Beton is blij met deze nieuwe leden. En dankbaar voor de grote belangstelling. In totaal hebben 50 personen gesolliciteerd naar deze functie. Dave: “wij zijn aangenaam verrast door de vele reacties van hoge kwaliteit, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Met deze uitbreiding zijn wij als Jantje Beton en NUSO klaar voor de toekomst en wordt het natuurlijk verloop in 2020 ingevuld. Wij heten de nieuwe leden van harte welkom en kijken uit naar een waardevolle invulling voor Jantje Beton en NUSO!