Gratis training voor speeltuinbesturen

Steeds meer speeltuinen hebben moeite met het vinden van vrijwilligers. Van het organiseren van activiteiten voor kinderen tot bevlogen bestuursleden: extra handen zijn vaak meer dan welkom! Als bestuur ben je waarschijnlijk hard op zoek. Maar als je dat altijd op dezelfde manier blijft doen, geeft dat weinig ruimte voor verbetering. Daardoor blijft het lastig om iemand te vinden voor die ene ‘taak’ of die ene ‘functie’.

NUSO en de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) werken samen aan een training die je helpt om dit patroon te doorbreken. En zorgt voor een vernieuwende kijk op je eigen aanpak als bestuur. Zodat ook jullie die nieuwe vrijwilligers vinden, blij maken en betrokken houden bij de speeltuin!

Wil jij als bestuur met deze training aan de slag? Geef je op via: info@nuso.nl

We kunnen hieraan werken dankzij subsidie van Erasmus+ en Jint.