Helpt u mee?

De Jantje Beton Buitenbeweging wordt vernieuwd! Uw advies willen we gebruiken voor de nieuwe opzet van de Buitenbeweging, zodat deze voldoet aan de speelwensen en behoeften van iedere opvoeder.

Wat is de Buitenbeweging?
De Buitenbeweging geeft handvaten aan iedereen die betrokken is bij het opgroeien van kinderen. Via de Buitenbeweging delen we tips voor meer en avontuurlijker buitenspeelplezier én om spelen te stimuleren. Daarnaast delen we ook inhoudelijke achtergrondinformatie over het belang van spelen voor de gezonde ontwikkeling van kinderen

Elkaar leren kennen
Omdat we van u willen leren, gaan we graag met u in gesprek. Dit kan bij u in de buurt, maar telefonisch is ook mogelijk. Tijdens een gesprek van ongeveer 15 minuten hebben we het over het speelgedrag van de kinderen in uw omgeving. We stellen bijvoorbeeld vragen als: Kinderen geven aan dat ze minder spelen doordat het buiten saai is. Waar denkt u dat dat door komt? Wat denkt u dat kinderen saai vinden aan de huidige speelplekken?

Doet u mee?
Geweldig! Wij komen graag zo snel mogelijk met u in gesprek. Stuur een mail naar l.vandongen@jantjebeton.nl met de datum (liefst in augustus) en tijd waarop een medewerker van Jantje Beton langs kan komen of telefonisch contact op kan nemen.